Log ind

Få et tilbud
Sending
-->

Forsikringsarbejde

Vandskade

Hvis du kommer ud for, at en akut eller langsomt opstået vandskade giver din væg eller dit loft mørke eller gullige skjolder, så skal du tage fat i et professionelt malerfirma for at få udbedret skaderne. Du skal både have fjernet årsagen til problemet, sådan at det ikke opstår igen, udbedret de dybereliggende skader og derefter få malet området op igen.

Vi vil derfor starte med at rense området og fjerne evt. beskadiget tapet eller puds. Når området er helt tørt, bygger vi det op igen og derefter er det klart til endeligt at blive malet op.

Brandskade

Efter en brandskade vil vi hurtigt komme ud og tapetsere om og male, sådan at huset igen bliver fuldt beboeligt og lige så fint som før.

Forsikringen dækker

Malerfirmaet Munck & Søn har mange års erfaring med udbedringer af mange forskellige typer forsikringsskader, herunder både vand- og brandskader. Tag kontakt til os på tlf. 39 18 45 44, hvis uheldet har været ude – så kommer vi til dig med dig samme og udbedrer skaderne så din væg, loft eller gulv hurtigst muligt igen bliver som nyt, sådan at du kan vende tilbage til dagligdagen.

Forsikringen er til for at dække dig ind, sådan at du kan ansætte sådan nogen som os til at føre dig hurtigt og sikkert tilbage til hverdagen.