Log ind

Få et tilbud
Sending
-->

Godt håndværk er vores speciale

Godt håndværk er vores speciale

Siden starten i 1963 har malerfirmaet Peter Munck og Søn været ambassadører for den gode kvalitet på malerarbejde. Vores fokus på kvalitet har gjort os til specialister i gamle villaer, kreative udfordringer, renoveringer af fredede bygninger.

Samtidig har det givet os en række store erhvervskunder, der  ligesom os, ikke ser nogen fordele i at springe over, hvor gærdet er lavest.

Branchens mest loyale medarbejdere

Vi sætter en ære i at holde på vores folk gennem sæson- og konjunktursvingninger. Noget der har givet stor loyalitet og dermed sikret, at vi har kunnet holde værdifuld erfaring i Munck & Søn.

Vi har i dag en gruppe på 30 faste medarbejdere, som strækker sig langt for at levere førsteklasses arbejde til tiden – uanset om opgaven er stor eller lille.

Vokset med opgaven

Min far, Peter Munck, grundlagde firmaet som nyudlært i 1963 og fik hurtigt speciale i at hvidte og male de lokale villaer. Og selvom firmaet siden har udviklet sig til at håndtere alle typer af malearbejde.

Så findes der stadig en stor gruppe af medarbejdere i staben, som kan udføre et rent feinschmeckerarbejde, når det kommer til renovering af gamle villaer.

 

Gennem 70’erne og 80’erne udvidede min far forretningen til at omfatte dels nybyggeri, industriarbejde og arbejde med renovation af fredede bygninger.

Jeg selv, Flemming Munck, trådte ind i firmaet i 1988 og kan i dag glæde mig over, at vi takket være glade kunder og dygtige, loyale medarbejdere tilbyder en fuld palette af malerydelser til en portefølje af faste kunder, samt til udbydere af licitationer.